Product | Verpakt per | Prijs per pakket | Prijs per KG |
---|---|---|---|
Gehakt | ± 500 gr. | ± € 4,38 | € 8,75 |
Tartaar | ± 400 gr. | ± € 5,10 | € 12,75 |
Biefstuk | 2 stuks ( ± 300 gr.) | ± € 6,90 | € 23,00 |
Runderlappen | 2 stuks ( ± 500 gr.) | ± € 7,75 | € 15,50 |
Riblappen | 1 stuk ( ± 300 - 500 gr.) | ± € 6,20 | € 15,50 |
Entrecote | 2 stuk ( ± 500 gr.) | ± € 11,50 | € 23,00 |
Ribeye | 1 stuk ( ± 300 - 400 gr.) | ± € 8,00 | € 23,00 |
Rosbief | 1 stuk ( ± 300 - 700 gr.) | ± € 5,80 - € 13,50 | € 19,25 |
Schenkel met been | 1 stuk ( ± 300 - 600 gr.) | ± € 5,00 | € 10,25 |
Mergpijpjes | ± € 5,00 | € 5,00 | |
Soepvlees | ± 250 gr. | ± € 2,56 | € 10,25 |
Tong | ½ tong (± 1 kg.) | ± € 11,50 | € 11,50 |
Lever | ± 400 - 600 gr. | ± € 3,70 - € 5,50 | € 9,25 |
Hart | ± 1 kg. | ± € 9,25 | € 9,25 |
Wij proberen altijd het gehele assortiment op voorraad te hebben. Het kan een keer voorkomen dat er iets niet op voorraad is. Hetzij door het seizoen (bijvoorbeeld lamsvlees) of door de enorme vraag op een bepaald moment.
In overleg leveren we een alternatief product.